8 / 9

Daniela Florentina Gurau, CFO Euroweb

Daniela Florentina Gurau este din ianuarie anul acesta directorul financiar al Euroweb, unul dintre principalii jucatori pe piata de telecomunicatii de business, cu afaceri de 8,2 milioane de euro in 2012.

Pana in urma cu doua luni, a lucrat pentru compania de produse si constructii din metal Dual Group (mai 2007-ianuarie 2013) si pentru compania de audit si consultanta Deloitte Romania (octombrie 2002-iunie 2007).

Managerul Euroweb este membru ANEVAR (Uniunea Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania), ACCA (International Association of Chartered Certified Accountants) si CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

In varsta de 33 de ani, Gurau a absolvit in 2002 Facultatea de Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si are un masterat in Contabilitate Internationala obtinut tot la ASE. De asemenea, ea a studiat intre 2000 si 2001 la Paris, la Institutul National de Economie si Tehnici de Contabilitate (INTEC).

Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri