2 / 5

Vodafone

1. Ofertele de servicii, atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii de cartele preplatite, vor contine tarife nediferentiate pentru apelurile in retea (on-net) sau in afara retelei (off-net), in limita unui numar de minute incluse care se va incadra in media numarului de minute oferite in celelalte planuri tarifare disponibile.

2. Compania se angajeaza sa ofere pachete comerciale al caror pret sa nu depaseasca nivelul mediu al planurilor tarifare disponibile in perioada de monitorizare.

3. Pentru utilizatorii de cartele, Vodafone va lansa cel putin o extraoptiune care sa fie disponibila comercial in maximum 60 de zile de la data acceptarii angajamentelor de catre Consiliul Concurentei, avand in vedere implementarile de ordin tehnic necesare (facturare, IT, marketing).

De exemplu, extraoptiunea in valoare de 7 euro pe luna (fara TVA) nu va diferentia intre destinatia in retea sau in afara retelei a apelurilor si va contine: 250 de minute catre orice retea nationala (aceste minute pot fi folosite si pentru apelurile in retele fixe in UE), 250 SMS catre orice retea nationala, 150 MB trafic de internet.

Extraoptiunea se incadreaza, din punct de vedere al pretului, in zona tarifara medie a planurilor disponibile in acest moment utilizatorilor finali si al caror pret variaza intre 5-12 euro pe luna. Acest pachet tarifar se adreseazau utilizatorilor cu nevoi de comunicare “medii”.

4. Perioada de valabilitate a ofertelor, atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii de cartele preplatite, va fi de un an de la data emiterii deciziei Consiliului Concurentei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri