3 / 6

Samsung Galaxy S4, smartphone-ul cu cel mai bun raport calitate pret din piata?

Daca esti in cautarea unui smartphone performant, dar la un pret corect atunci se pare ca ai gasit modelul de care ai nevoie. Chiar daca a fost lansat in urma cu aproape doi ani, Samsung Galaxy S4 ramane unul dintre cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara cu mai putin de 1.500 de lei.

Utilizatorii sustin ca smartphone-ul este extrem de bine optimizat si toate aplicatiile ruleaza fara probleme. Mai mult, acestia il lauda si pentru felul cum arata, iar despre baterie sustin ca poate rezista si pana la o zi si jumatate in utilizare intensa. Trebuie sa tinem cont totusi ca in urma cu doi ani de zile, dar chiar si asa un display AMOLED de 5 inch FULL HD si cu performantele de atunci inca face fata cu brio cerintelor de azi.
Analizand caracteristicile tehnice ale modelului Samsung Galaxy S4 Value Edition de culoare gri, acesta se poate lauda cu un procesor Quad Core, memorie RAM de 2GB, o capacitate de stocare de 16GB, acumulator de 2.600 mAh si o camera foto de 13 megapixeli, ideala pentru a face poze bune.

Pe Samsung Galaxy S4 Value Edition il gasesti la un pret redus in stocul evoMAG , dar mai poti gasi modelul si in magazinul CEL.RO .

Daca esti in cautarea unor smartphone-uri cu preturi care se invart in jurul pretului de 1.500 de lei atunci poti lua in calcul si urmatoarele optiuni:

  • One Plus One , un telefon chinezesc pe care extrem de multi utilizatori il lauda si pe care il poti gasi la F64 la un pret bun;
  • LG Nexus 5 (5 inch/Quad Core/ 2GB RAM/8MP), un telefon mai vechi, dar cu toate actualizarile Google la zi – il gasesti la un pret foarte bun la evoMAG;

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri