5 / 6

Gigantii, la putere: Note 4, iPhone 6 Plus sau Nexus 6?

Termenul de phablet a fost introdus in domeniul comercial pentru prima data de catre Samsung, prin lansate modelului Galaxy Note, in urma cu ceva mai bine de patru ani. Inca de atunci si pana in prezent Samsung detine cea mai mare cota de piata pe acest segment, iar acest lucru se datoreaza inovatiei si progresului tehnologic pe care l-a adus de fiecare data pe terminalele sale “de business”.


In opinia noastra cea mai buna optiune pentru un Phablet in momentul de fata este modelul Samsung Galaxy Note 4 cu un pret excelent la evoMAG, dar si la AZERTY sau la SIGMANET.


Potrivit feedback-ului primit de la utilizatorii care il detin, Samsung Galaxy Note 4 este un model de telefon foarte laudat, dar inca este loc de crestere pe aceasta zona. Utilizatorii lauda durata de viata a bateriei, calitatea imaginii oferite, dar si calitatea imaginilor surprinse cu camera foto a telefonului.


Daca modelul acesta nu este chiar pe placul tau, atunci te poti orienta si spre iPhone 6 Plus sau Nexus 6. Cel mai bun pret pentru iPhone 6 Plus l-am gasit la CEL.RO , iar modelul Nexus 6 – dezvoltat de catre Google in parteneriat cu Motorola l-am gasit pe SIGMANET.RO la cel mai bun pret, sub 3.000 de lei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri