4 / 8

Florin Taples vrea sa listeze Bitdefender la Bursa

Circa sapte procente din actiunile Bitdefender au fost recent achizitionate de un vehicul de investitie care include si manageri a doua fonduri de investitii (Romanian-American Enterprise Fund - RAEF si Balkan Accession FundBAF). Sapte investitori privati, romani si straini, au investit sapte milioane de dolari in producatorul de software BitDefender, intr-o afacere care evalueaza compania romaneasca la 100 milioane de dolari, potrivit lui Horia Manda, reprezentantul investitorilor.

Florin Talpes, presedintele Bitdefender, a declarat ca vizeaza listarea la bursa a companiei cel mai probabil in anul 2009. Talpes a precizat ca daca pana de curand Bucurestiul era privit ca alternativa secundara, reconsidera pozitia BVB.

Investitorii vor ajuta BitDefender sa atraga in viitor capital suplimentar si vor sustine compania in demersul unei listari la una dintre bursele din Romania, Europa sau SUA. Oficialii Bitdefender nu au dat detalii privind numarul de actiuni care vor fi listate.

Celelate companii ale grupului Softwin, Ascenta si Intuitext, ar putea fi si ele listate, potrivit declaratiilor facute de oficialii grupului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri