3 / 4

Cresteri importante pe serviciile de internet mobil

Potrivit reprezentantilor Telemobil, anul 2007 in industria de telecomunicatii a avut o evolutie conforma asteptarilor si estimarilor companiei, inregistrand in continuare importante cresteri.

„A fost surprinzator sa vedem ca cele mai importante cresteri au fost inregistrate pe segmentul serviciilor de date”, au declarat reprezentantii companiei.

Anul trecut a reprezentat pentru Vodafone Romania un an foarte bun in care compania si-a atins obiectivele, totusi fluctutiile de curs valutar au avut o influenta negativa.

“Pentru Vodafone a fost un an foarte bun si cu siguranta ar fi fost si mai bun daca rezultatele noastre nu ar fi fost influentate de fluctuatiile de curs valutar. Cu toate acestea, suntem multumiti de rezultatele obtinute si putem spune ca ne-am atins si chiar depasit toate obiectivele stabilite la nivel de companie. Piata romaneasca de comunicatii mobile a inceput sa prezinte toate semnele unei piete mature”, ne-a declarat Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Oficialul Vodafone se astepta ca ritmul de crestere sa continue incetinirea, dar, in acelasi timp, sa se produca o crestere a numarului de utilizatori pentru noile servicii si tehnologii, cum ar fi datele mobile in banda larga, precum si serviciile de Internet pe mobil.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri