3 / 6

Avansul pe serviciile broadband din 2009 va fi asemanator cu cel de acum

Orange are aproximativ 1.146.000 de clienti broadband, o majorare cu 127% fata de trimestrul al treilea al anului trecut, iar pentru anul viitor operatorul estimeaza ca rata de crestere va fi asemanatoare.

“Rata de crestere pe date mobile anul viitor va fi similara cu cea de anul acesta, pentru ca piata de braodband ofera un potential inca foarte mare. Recent am redus tarifele la serviciile de date mobile pentru a le face mai accesibile unui segment mai mare de populatie. Ne propunem sa mentinem oferte competitive in piata. Pentru acest lucru intentionam sa oferim un portofoliu construit atat pentru segmentul rezidential, cat si pentru segmentul business”, a mai spus oficialul Orange Romania.

Operatorul va continua sa investeasca masiv in acoperirea 3G, bazata pe HSDPA cu 7,2 Mb/s, fara a neglija acoperirea 2G, pe care o vor extinde in localitati din zona rurala - peste 400 de localitati, dintre care peste 100 de orase si municipii. Gradul de acoperire va depasi la sfarsitul anului 50% din populatie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri