3 / 5

Vodafone introduce tarifarea la secunda, pentru apelurile in roaming in UE

Clientii Vodafone vor beneficia de noile tarife pentru SMS-urile, apelurile efectuate si pentru apelurile primite in statele membre ale Uniunii Europene si in tarile din Spatiul Economic European (EEA) - Islanda, Liechtenstein si Norvegia, precum si in Elvetia, incepand din 16 iunie, cu doua saptamani inainte de termenul prevazut de Comisia Europeana.

De asemenea, Vodafone introduce, incepand din aceeasi zi, si noul mod de tarifare a apelurilor in roaming, efectuate si primite in spatiul european, in conformitate cu reglementarile Comisiei Europene.

Astfel, apelurile initiate in Uniunea Europeana, in spatiul EEA si in Elvetia catre destinatii din aceleasi teritorii vor fi tarifate la secunda dupa primele 30 de secunde, iar pentru apelurile primite in aceste tari, clientii Vodafone vor beneficia de tarifare la secunda. Apelurile in roaming initiate in Uniunea Europeana, in spatiul EEA si in Elvetia, cu durata sub 30 de secunde, vor fi tarifate prin rotunjire la 30 de secunde, iar cele efectuate cu o durata mai mare de 30 de secunde vor fi tarifate la secunda. Apelurile in roaming primite in Uniunea Europeana vor fi tarifate la secunda.

In plus, clientii Vodafone aflati in roaming in tarile membre ale Uniunii Europene, EEA si Elvetia, se pot bucura de acces la Internet de pe laptop sau de pe telefonul mobil si acces la e-mail prin solutiile BlackBerry si Windows Mobile E-mail, la un tarif de 5 euro fara TVA (5,95 euro cu TVA)/MB (redus de la 6 euro fara TVA/MB - 7,14 euro cu TVA), indiferent de reteaua pe care o utilizeaza in aceste destinatii. Acelasi tarif este valabil si in restul teritoriilor, pentru traficul realizat in retele partenere Vodafone.

Atat abonatii Vodafone Romania, cat si utilizatorii cartelei Vodafone care calatoresc in cele mai populare destinatii europene, au posibilitatea sa acceseze Internetul de pe telefonul mobil folosind si optiunea Passport Date Mobile, pentru o taxa de conectare a sesiunii de date plus un tarif de 2 euro fara TVA/MB (2,38 euro cu TVA).

Taxa de conectare pe sesiune pentru tarile Passport din Europa este de 0,75 euro fara TVA (0,893 euro cu TVA). Pentru tarile Passport din restul lumii**, taxa de conectare este 1,80 euro fara TVA (2,142 euro, cu TVA). Optiunea Passport Date Mobile ofera o valoare de utilizare mai mare, aducand tarife mai avantajoase, pe masura ce traficul este mai mare.

**Tarile in care este disponibila optiunea Passport Date Mobile sunt: Albania, Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Japonia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Noua Zeelanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Turcia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri