2 / 10

Din telecom, in FMCG, la Tnuva

La niciun an de la preluarea jobului de marketer in cadrul Zapp, Adriana Ionescu, a plecat din companie preluand functia de director de marketing a subsidiarei locale a producatorului de lactate israelian Tnuva, al treilea jucator pe piata de profil din Romania.

“Prezenta mea la Zapp nu a mai fost oportuna in conditiile deciziei de vanzare a companiei Telemobil. Ma bucur ca m-am alaturat companiei Tnuva. Ma regasesc cumva intr-un mediu familiar mie din experienta si cultura de brand de la P&G, si sunt bucuroasa ca am sansa de a construi in continuare branduri in care cred. Provocarea cea mai mare va fi in perioada urmatoare sa ne mentinem cota de piata si locul castigat pe o piata foarte competitiva”, a declarat, pentru Wall-Street, Ionescu.

Ultima schimbare a aparut pe 9 septembrie, cand Raluca Milin, directorul de marketing al UPC Romania, al doilea operator pe piata de cablu TV a hotarat sa paraseasca compania in care a lucrat din ianuarie 2001.

“Am plecat de la UPC pentru ca a venit momentul sa las viata corporatista in urma (dupa 15 ani de Connex si ulterior UPC) si sa ma dedic pasiunilor vietii si unor obiective mai aproape de inima si sufletul meu. Pentru moment, recuperez ceva timp alaturi de fetitele mele, imi revad prietenii ...cam abandonati din lipsa de timp si usor usor ma voi apleca catre anumite proiecte pe care le voi anunta intr-o luna sau doua. Evident nu voi abandona total know-how-ul acumulat in marketing, management in ultimii 15 ani si sunt deschisa si pentru diverse colaborari. Acum voi fi <<on my own>> in business, dar impreuna cu familia si prietenii mei”, a afirmat, pentru Wall-Street, Raluca Milin.

Ea este partener alaturi de Cristian Serban Ciusca in cadrul companiei lansate in 2002 Succes Consulting, firma cu activitati in domeniul consultantei pentru afaceri si management, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

“Orice schimbare care implica plecarea unui manager catre antreprenoriat este extraordinar de buna pentru ca antreprenoriatul inseamna inovatie. In corporatii este greu sa inovezi, acolo se implementeaza, se adapteaza deciziile globale pe plan local. Pe de alta parte, atata timp cat aceste persoane au avut rezultate bune in companiile in care au lucrat, probabil ca este normal ca urmatorul pas sa fie antreprenoriatul”, a explicat Marius Precu (foto), country manager al companiei de executive search SpenglerFox Romania, parte a grupului irlandez Grafton.





Inapoi la articol

Setari Cookie-uri