3 / 10

Mirajul antreprenoriatului

Chiar daca aceste plecari s-au succedat la intervale de cateva luni, expertii in HR cred ca nu exista o legatura directa cu situatia economica sau cu competitivitatea din piata telecom.

„Aceste plecari nu au legatura una cu alta, este pur si simplu o conjunctura faptul ca se intampla toate in acelasi timp. Sunt schimbari in piata, la nivel de companii, iar acesti manageri au urmat cursul firesc”, a declarat pentru Wall Street, Radu Manolescu (foto), managing partner al companiei de executive search K.M.Trust & Partners, care are printre clienti Orange si care anterior a recrutat pentru Vodafone.

“Schimbarea de anul trecut de la Vodafone ar putea avea legatura cu competitivitatea din piata de telecom, insa la Zapp si UPC cred ca plecarile celor doi manageri au fost cauzate de modificarile de top management si de actionariat. Sunt doua companii care in ultimul timp au trecut prin modificari importante, iar acestea cred ca au fost factorii esentiali ai acestor plecari” a afirmat, Daniela Necefor, managing partner al companiei de executive search Total Business Solutions.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri