4 / 10

Miscari de trupe dupa deal-ul Cosmote-Zapp?

In februarie anul trecut, la conducerea UPC Romania a venit Jack Mikaloff, fostul sef al UPC Franta care l-a inlocuit pe americanul Richard Anderson, cel care a fost managerul companiei timp de opt ani.

Ulterior, mai multi manageri din cadrul operatorului au parasit compania, trei dintre acestia (directorul executiv, Dragos Tanase si cei doi manageri ai departamentului de comunicare) alegand Rosia Montana Gold Corporation.

Totodata, Dinu Malacopol, directorul diviziei de business al UPC, a preluat din luna februarie a acestui an functia de director executiv al Digital Cable Systems, furnizor de servicii de televiziune prin cablu si satelit, telefonie fixa si internet, iar Florina Tanase, directorul juridic al companiei a plecat in martie 2008 la AD Pharma, cel mai important grup pharma pe piata locala.

Pe de alta parte, la sfarsitul lui iunie, operatorul grec Cosmote a anuntat achizitia Zapp Romania, pentru aproximativ 207 milioane de euro, aceasta fiind cea mai importanta tranzactie pe piata telecom locala in acest an.

“Achizitia nu a fost inca aprobata si nu stim care sunt planurile Cosmote in aceasta privinta”, a spus Carmen Lazar, head of corporate affaires al Telemobil, operatorul Zapp cu privire la inlocuirea fostului director de marketing Adriana Ionescu.

Daca in privinta directorului de marketing al Zapp lucrurile sunt neclare, despre inlocuirea Ralucai Milin, Ariana Badin, PR Manager al UPC Romania a declarat ca procesul de recrutare care implica mai multe companii a inceput, momentan operatiunile de marketing fiind conduse de Jack Mikaloff.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri