1 / 4

Cum arata "tableta magica" de la Apple

iPad-ul poate afisa o pagina intreaga de Internet, carti si aplicatii iPhone si dispune de un ecran tactil, a declarat directorul executiv Steve Jobs, in cadrul evenimentului ce a avut loc la San Francisco.

„iPad este cea mai avansata tehnologie a noastra transpusa intr-un instrument magic si revolutionar la un pret foarte bun”, a declarat Jobs.

Instrumentul are o diagonala de 25 de centimetri si o grosime mai mica de doi centimetri, iar greutatea este de 0,7 kilograme.

Terminalul suporta conexiuni Wi-Fi si poate functiona cu mai mult de 140.000 de aplicatii deja disponibile pentru iPhone si iPod Touch. Acesta are o tastatura virtuala asemanatoare cu o tastatura reala, iar utilizatorii vor putea scrie cu ambele maini.

Instrumentul creat din aluminiu si sticla poate afisa harti virtuale de la Google si are functii precum agenda telefonica si calendar. iPad-ul are un chip de 1 gigahertz construit de Apple si o durata de functionare de 10 ore, a declarat Jobs.

“iPad are un avantaj fata de laptop deoarece este ca un ecran mai mare care poate fi folosit in timp ce stai pe canapea”, a declarat Yves Behar din partea companiei de design Fuse Project. “Va fi instrumentul ideal pentru consumul de continut media”, a adaugat acesta.

Totusi, iPad-ul are si cateva minusuri care nu il fac instrumentul complet. In timp ce dispune de un microfon, acesta nu are o camera care sa permita apeluri video. De asemenea, cel putin in cadrul prezentarii, nu a fost posibila functionarea mai multor aplicatii, scrie Wall Street Journal.

Sursa imagini: apple.com


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri