3 / 6

Cosmote: Internetul mobil intensifica impactul Facebook si Twitter

Si oficialii Cosmote Romania cred ca succesul Facebook si Twitter este atat de mare incat in urmatorii doi-trei ani niciun alt serviciu nu le-ar putea depasi ca impact.

“Cele doua canale hranesc nevoia de comunicare si de transmitere de informatii a utilizatorilor, prin urmare vor continua sa ramana in topul preferintelor acestora. Iar pe masura ce internetul pe mobil devine un serviciu si mai accesibil pentru consumatori, atat in privinta vitezei cat si a functionalitatilor oferite de telefonul mobil, inlesnind astfel accesul la retelele sociale, impactul Facebook si Twitter se intensifica”, spune Bogdan Tibrin (foto), manager value added services, data & handset development la Cosmote Romania.

De altfel, un studiu prezentat recent de Cisco Systems, cel mai mare producator de echipamente de retea la nivel mondial, arata ca traficul de internet mobil va creste de 26 de ori pana in anul 2015, datorita consumatorilor care vizioneaza tot mai des continutul site-urilor de partajare de clipuri video precum YouTube ori DailyMotion prin intermediul telefoanelor inteligente ori a tabletelor PC,



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri