5 / 6

YouTube, Instagram, Flickr, Spotify, Tumblr

Campania din 2012 se desfasoara pe toate tipurile de suport, inclusiv muzica, imagini, etc.

Tabara lui Barack Obama:

Spotify: Playlistul lui Barack Obama poate fi accesat gratuit pe Spotify. Acesta contine piese U2, Al Green sau Arcade Fire - open.spotify.com/user/barackobama/playlist/6J9kgSvipjimfDLYTsCOAv.

Flickr: Fotografiile cele mai avantajoase ale lui Barack Obama si cele mai dezavantajoase al lui Mitt Romney se afla pe pagina de campanie pe Flickr a presedintelui, la adresa flickr.com/photos/barackobamadotcom.

Tumblr: Imagini animate in format GIF cu cele mai bune momente din timpul discursurilor sale, citate, fotografii afise, pot fi accesate la adresa barackobama.tumblr.com.

YouTube: Pe site-ul de partajare video, 237.000 de navigatori pe Internet sunt abonati la canalul contului lui Barack Obama (youtube.com/user/BarackObamadotcom), care difuzeaza clipurile sale de campanie si interventii ale sotiei sale Michelle sau cantaretei Beyonce.

Tabara lui Mitt Romney:

Spotify:
Ce asculta candidatul cand parcurge statul Ohio in autobuz? Beach Boys, Kid Rock si Commodores (Motown), potrivit playlistului sau - open.spotify.com/user/mittromney/playlist/5QrwBrWOXSWWdWilN98BPS.

Flickr:
Fotografii cu Romney in campanie, in cursul unor reuniuni, in fata steagului american, pot fi accesate la adresa flickr.com/photos/mittromney?flickr.

Tumblr: O avalansa de fotografii cu copii, femei, simpatizanti, toate dedicate gloriei candidatului republican, sunt accesibile la adresa mittromney.tumblr.com.

YouTube: Pe canalul de pe contul lui Mitt Romney pot fi accesate numeroase mesaje publicitare si un videoclip despre "povestea de dragoste" a cuplului Mitt-Ann, la adresa (youtube.com/user/mittromney?feature=CBAQwRs%3D).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri