3 / 6

Vocea Rusiei: Romania nu rezista mai mult de 30 de minute in fata unui razboi

Postul de radio "Vocea Rusiei" continua campania antioccidentala si antiromaneasca si a realizat o analiza care arata ca Romania nu are nicio sansa in caz de razboi pentru ca fortele armate romane sunt insignifiante si de generatie veche, scrie Adevarul.


Materialul are ca punct de plecare anuntul presedintelui Traian Basescu referitor la o sedinta CSAT care va analiza posibilitatea de a chema rezervistii sub arme. Ca urmare a acestei informari, postul de radio "Vocea Rusiei" scrie pe site-ul sau ca Armata Romana este incapabila sa apere teritoriul romanesc, iar in fata unui razboi nu ar rezista mai mult de 30 de minute, scriu jurnalistii de la Adevarul.


"Intr-o operatie de aparare a teritoriului national din zilele noastre, prima etapa, cea a impiedicarii cucerii suprematiei asupra spatiului aerian romanesc, decide soarta razboiului. Fortele aeriene romanesti fiind cele de care depinde continuarea luptei sau capitularea imediata. Indeplinirea acestei misiuni depinde de aproximativ 20 de avioane MiG-21 Lancer, apte de zbor dar cu resursa terminata de vreo 6 ani, inarmate cu rachete aer-aer sovietice (recuperate de la avioanele MiG-23 si MiG-29, scoase din dotare) cu bataia maxima de 40 km.", se arata intr-un material aparut pe site-ul postului "Vocea Rusiei".


Foto: Militari, Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri