4 / 8

Statele Unite unchiul lui Barack Obama (in functie din 2008)

Unchiul lui Barack Obama din Kenya, cunoscut ca “Unchiul Omar”, a fost arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului in afara orasului Boston si retinut ca imigrant ilegal. Aceasta arestare a rezolvat “misterul” disparitiei unchiului Omar, despre care Barack Obama a scris in memoriile sale ca a parasit Kenya in 1960 si s-a mutat in America, potrivit The Australian.


Onyago Obama, in varsta de 67 de ani, a fost retinut pe 24 august 2011 in orasul Framingham din Massachusetts, fiind surprins inainte de a lovi o masina de patrulare de la volanul unui Mitsubishi 4x4, potrivit politistilor. Testele de alcoolemie au relevant o cantitate de 0,14 mg/ 100 ml alcool in sange, peste limita legala din stat, de 0,08 mg.


Onyago Obama este unchiul mentionat de presedintele Barack Obama in cartea sa "Dreams from my Father", in care il mentioneaza pe "unchiul care a plecat in America acum 25 de ani si nu s-a mai intors (n.r. - in Kenya)". Acuzatul a pledat nevinovat, insa a fost retinut in arest in baza unui mandat pentru imigrare ilegala.


Sursa foto: Mediafax Foto.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri