2 / 6

Taco Bell

Domeniu de activitate: Food/Fast-food
Locatii: 6.206
Aparitie: 1962
Francizat din: 1964
Costul investitiei: 1,2 – 2,6 milioane de dolari
Taxa de franciza: 45.000 de dolari

Dupa mai multe incercari nereusite ale marilor lanturi de fast-food pe piata din Romania, cunoscutul lant de restaurante cu specific mexican Taco Bell ar putea fi un nume interesant in peisajul autohton.

Desi este mult mai dezvoltat in regiunea Statelor Unite, Taco Bell este prezent si pe cateva piete europene, printre acestea numarandu-se Spania, Polonia, Grecia, Islanda sau Cipru.

De ce ar fi interesant Taco Bell pentru piata locala? Ei bine romanilor le plac mancarurile fast-food, iar asta nu o spunem noi, o arata statisticile. Mai mult decat atat, shaorma a devenit produsul mult dorit la o iesire cu prietenii, iar cu siguranta orice este nou si va avea gust bun va prinde. Taco Bell si-a castigat o anumita reputatie pe pietele internationale, insa chiar daca produsele comercializate de lantul international de restaurante fast-food sunt mexicane, cu siguranta acest sortiment de produse ar putea concura de la egal la egal cu celebra shaorma turceasca.

Taco Bell este un lant de restaurante specializat in mancaruri mexicane, subsidiar al grupului Yum!, care detine, printre altele, la nivel local, si restaurantele KFC sau Pizza Hut.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri