“Este nevoie de personal calificat”
Standardele de calitate ar trebui ridicate
Criza va rezolva o parte din probleme
In 3 ani, piata se va apropia de media din regiune
4 / 5

In 3 ani, piata se va apropia de media din regiune

Simionescu prognozeaza ca in urmatorii trei ani, piata de capital din Romania va ajunge aproape de media tarilor est-europene ca maturitate, ca urmare a crizei.

“Cel mai mare castig al bursei va fi ca aceasta criza ne-a facut sa ne gandim foarte bine la ce am gresit. Singura mea teama este ca, odata cu reinstalarea optimismului si a cresterilor, vom uita foarte repede prin ce am trecut si vom merge mai departe fara sa contruim ceva mai solid. Este tipic romanesc”, afirma seful Vienna Investment.

Educarea investitorilor actuali si potentiali, a emitentilor si chiar a oamenilor din presa este esentiala, mai ales ca multi vorbesc de “jocul la bursa”.

Simionescu mai spune ca aceste este motivul pentru care multi au pierdut bani, pentru ca s-au jucat pe piata de capital. “Investitia nu este o joaca, ci o stiinta. Trebuie sa citim, sa analizam, sa ne uitam. Cine vrea sa faca investitii trebuie sa aloce si o doza de timp, pentru rezultate bune”.

El ramane optimist, spune ca suntem pe drumul cel bun si ca tot criza ne va determina sa trecem spre acele standarde ridicate de calitate.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri