3 / 6

Stefan Boboc, Boboc & Asociatii: Cinema, urmat de masa sau shopping

Desi alte persoane prefera propria locuinta pentru a viziona un film, datorita comoditatii, Stefan Boboc (foto), avocat coordonator al societatii civile de avocati Boboc & Asociatii, alege mall-urile pentru a merge la cinema

"Un criteriu este acela al comoditatii, pentru ca stau aproape de un mall, altul este cel al confortului si, nu in ultimul rand, faptul ca imi place ca inainte sau dupa ce vizionez un film sa iau masa sau sa fac cateva cumparaturi", explica el.

Pentru Boboc, mersul la cinema saptamanal a devenit un obicei prin care acesta se deconecteaza de activitatile sale zilnice. Totodata, mersul la cinematograf este privit de catre avocat si ca o forma de socializare.

Stefan Boboc nu prefera un anumit gen de filme; alege sa vizioneze ceva in functie de starea sa de spirit, de recenziile facute de specialisti, de sfaturile prietenilor, dar si de dispozitia pe care o are el, precum si cei care il insotesc la film.

In topul filmelor preferate vazute la cinema de el se numara The Inception, Shutter Island, Harry Potter, The King’s Speech si Lord of the Rings.

"Si in cazul acestui top criteriile sunt subiective si tin cu precadere de subiectul filmului, arta cu care regizorul a pus in scena subiectul, uneori si de interpretarea unica a unor actori de exceptie. Sunt impresionat si de efectele speciale, insa acesta nu este un criteriu dupa care cataloghez un film drept bun sau foarte bun", mentioneaza el.

Ultimul film pe care l-a vazut a fost The King’s Speech, un film care l-a impresionat tocmai prin maniera diferita in care a fost realizat si, mai ales, prin faptul ca a adus pe marele ecran un subiect care in mod normal ar putea fi considerat banal.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri