5 / 6

Valceanu, BitDefender - Primul concert Metallica, cel mai emotionant

Country managerul companiei de securitate informatica BitDefender Romania, Razvan Valceanu, nu se poate hotari cand vine vorba de a alege formatia sa preferata.

“Imi este greu sa ma decid intre Queen, U2, Pink, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers. Am fost la concerte ale formatiei U2 si la Rolling Stones, dar mi-as dori sa vina in Romania, pe langa acesti artisti, si cei de la Red Hot Chili Peppers. Concertele lor si ale trupei U2 sunt senzationale, stiu sa creeze o atmosfera electrizanta”, sustine Valceanu.

Primul concert Metallica din Bucuresti a fost de departe cel mai emotionant, in viziunea sa, mai ales din simplul motiv ca managerul a visat toata adolescenta la cum ar fi sa vada si sa asculte live formatia.

Seful BitDefender asculta muzica sa favorita la CD player si la radio, unde sunt difuzate ultimele noutati din categoriile pop/rock/dance.

Cel mai scump echipament de ascultat muzica pe care l-a cumparat este o combina Sony. La vremea achizitiei, combina era foarte performanta, dar si extrem de scumpa.

Top melodii preferate de Razvan Valceanu:

  • Vertigo si Beautiful day – U2
  • I want it all, Don’t stop me now – Queen
  • Sweet child of mine – Guns N' Roses (video)

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri