3 / 4

Sejur all-inclusive sau vacanta pe cont propriu. Care e oferta?

Vara aceasta se poarta Kenya, de aceea foarte multi turisti romani care sunt interesati de experiente inedite, au ales sa solicite consilierilor de turism oferte pentru tara vestita pentru rezervatiile sale naturale, superbele plaje cu palmieri, orasele de pe coasta Oceanului Indian si impresionanta cultura Swahili.

Turistii care doresc sa calatoreasca individual, pot opta pentru circuitul „Aventura in Kenya” , al agentiei Happy Tour Group, de 8 zile/7 nopti care are tarife de la de la 1.175 euro/ persoana + plus taxe.

Circuitul incepe din Mombasa si trece in revista faimoasele rezervatii naturale - Tsavo National Park, Masai Mara si Amboseli National Park dar regiuni mai putin cunoscute precum - Lake Naivasha. Desigur ca nu lipseste din programul acesta nici orasul "apelor racoroase” Nairobi. Servicii incluse: 7 nopti de cazare in unitatile de cazare mentionate sau similar; transfer conform programului; circuit conform programului cu microbuz; masa conform programului de pe site, ghidaj de limba engleza efectuat pe parcursul circuitului de sofer (localnic); taxe pentru intrari si vizite; ghid de calatorii si materiale de informare. Nu sunt incluse: viza; taxele de serviciu locale- adica bacsis-ul.

“Avem in oferta si hoteluri care se pot rezerva pentru un sejur atat in zona Mombasa cat si in zona Nairobi, in catalogul Dertour Africa vara 2011, precum: Governors’ Camp 4 stele si Mara Explorer & Mara Intrepids Camps 4 stele in Masai Mara, Finch Hattons 5 stele (in Tsavo West), Mara Bushtops Camp 5 stele in Mara Siana Springs Reserve, Kilima Safari Camp si Tortilis Camp 5 stele in Amboseli Nationalpark. Noi le recomandam in special pe cele din zona Nairobi pentru ca sunt mai spectaculoase”, a precizat Mioara Gheorghe, director operational Happy Tour.

In cazul in care doriti un pachet personalizat exclusivist, Travel House, brandul de lux al Happy Tour Group va propune sa porniti pe urmele leului, leopardului, rinocerilor, bivolilor, hipopotamilor si girafelor participand la programele jeep/camel safari dar si la programele fly & drive, care includ survolari cu avioane mici sau cu baloane cu aer cald.

Un alt program special pe care il puteti rezerva la agentiile de turism Happy Tour Group este circuitul KENYA – SEAT IN SAFARI – care are plecarea garantata pentru un grup de minim 2 participanti. Atractiile acestui pachet turistic sunt : Samburu- gazda unor specii rare precum Equus Zebra ( zebra imperiala) , Beisa Oryx, Giraffa camelopardalis reticulata, Hotelul Copac din Aberdare National Park / Muntele Kenya si evident, Masai Mara- “bijuteria Africii”- locul unde are loc una dintre cele mai masive si mai spectaculoase migratii ale animalelor salbatice.

“Si partenerii corporate sunt intersati de pachetele turistice in Kenya. Avem in lucru in acest moment un program incentive pentru 100 de persoane in luna august”, a adaugat Mioara Gheorghe.

Agentia Accent Travel ofera o alta varianta pentru Kenya, si anume “Best of Kenia Safari”, cu o durata de 9 nopti si 10 zile, la pretul de 2.286 euro/persoana/pachet, cu cazare in camera dubla si pensiune completa.

Pachetul include: transferul spre si de la aeroport – hotel, transport pe perioada desfasurarii safari-ului cu masina de teren (fara aer conditionat) cu acoperis decapotabil pentru a oferi vedere panoramica si fotografierea in conditii cat mai bune, cazare hotel 4 stele - 9 nopti, pensiune completa, taxele de intrare in parcuri, permiterea sofatului autovehicolelor de teren daca se intrunesc conditiile necesare, sofer / ghid profesionist.

Traseul turistic incepe la Nairobi si continua cu masivul muntos Kilimanjaro / Amboseli National Park (situat la 160 km sud de Nairobi – la granite intre Kenya si Tanzania) / Mount Kenya National Park (Muntele Kenya – inaltime 5.299 m) / Samburu (rezervatia naturala este regiune desertica unde, cu putin noroc, se pot vedea specii rare de animale: gazele Gerenuk, zebra Grevy si girafa reticulara) / Lake Nakuru National Park (popas la Cascadele Thompson cu o priveliste impresionanta: mii de pasari flamingo luand pranzul pe lac, Parcul National Nakuru unde se pot vedea rinocerul alb si leopardul, animale pe cale de disparitie) / Masai Mara (optional vizita intr-un un sat autentic al tribului Masai sau survolarea zonei in balon cu aer cald).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri