4 / 6

Bulgaria, o destinatie comoda pentru turistii din Romania

Litoralul bulgaresc este foarte indragit de romani in ultimii ani, pe baza serviciilor de calitate, pachetelor all-inclusive ieftine si a paletei vaste de hoteluri de lux. In plus, romanii nu trebuie sa se deplaseze foarte departe pentru aceasta destinatie, iar mijloacele de transport pot include masina personala sau trenul, pentru bugetele mai restranse.

Mai multe statiuni ofera cazare la standarde excelente, cu hoteluri cu piscina si spa, dar multe dintre ele ofera si posibilitatea vizitarii unor monumente istorice sau situri arheologice.

Daca pentru viata de noapte, puteti merge la Sunny Beach sau Varna, pentru cei care isi doresc un concediu linistit si ferit de agitatia marilor statiuni exista Elenite.

Nisipurile de Aur nu se numesc asa degeaba, ofertele pentru aceasta statiune fiind foarte multe si pentru toate bugetele.

Ofertele Early Booking pentru Nicipurile de aur includ sejururi de 5-7 zile, in hoteluri de 4 stele, cu mic dejun inclus, la preturi variind intre 174 – 500 euro de persoana. Din nou, un buget de 1000 euro este de ajuns pentru doua persoane, costurile de cazare si transport fiind mici in cazul tarii vecine.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri