5 / 6

Consola de jocuri portabila

Pentru ca tot se apropie vacanta de vara, copiii se pot bucura de jocuri si “in miscare” avand la dispozitie consolele portabile.

Si aici, in functie de buget, se gasesc mai multe variante: Una din acestea ar fi consola PlayStation Vita - disponibila pe plan local la un pret de 1150 lei pentru versiunea Wi-Fi si la 1450 lei pentru modelul care dispune de 3G si conexiune Wi-Fi.

PS Vita are un ecran tactil frontal tip OLED de 5 inch, cu o rezoltuie de 960x544px, un touchpad integrat in carcasa, doua stick-uri analogice, senzori de miscare si doua camere video - una frontala (320x240px - QVGA) si una situata in spatele consolei de 5 megapixeli, care poate face capturi video High Definition. Pe langa jocuri, consola poate rula poze (.jpg), fisiere audio (.mp3), dar si formate video cu rezolutii Full HD.

In comert mai este disponibila si consola Nintendo 3DS cu doua display-uri - unul superior si unul inferior. Primul are o diagonala de 3,52 inch si suporta o rezolutie de 800x240px, iar cel inferior are o diagonala de 3,02 inch cu touchscreen. La noi, consolda Nintendo are un pret care porneste de la 800 lei.

Pentru cei cu buget redus, dar care vor sa faca o impresie copilului cu ocazia zilei de 1 iunie, exista variante in comert de la producatorul Serioux, care propune console de jocuri cu preturi de pornesc de la 100 lei si pot ajunge si la 350.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri