1 / 11

Spaniolul de la carma Happy Tour: Cand esti trimis intr-o alta tara ai o responsabilitate in firma pe care o conduci

Garcia del Valle, seful Happy Tour, spune ca s-a adaptat usor in Romania.


"Romania este diferita de Spania, insa mentalitatile noastre sunt apropiate, de aceea nu mi-a fost foarte dificil sa ma adaptez. Problema este ca imaginea Romaniei in Spania nu este cea mai buna. Pentru mine a fost o surpriza fantastica cum am gasit Romania. Nu este corect ce se crede despre aceasta tara, insa din pacate nimeni nu face nimic sa schimbe aceste lucruri, iar informatiile care ajung in mass-media din Spania reflecta ceea ce se intampla acolo. De multe ori mass-media generalizeaza si nu este corect sa fie asa. Inca de cand am ajuns aici am avut o surpriza foarte placuta, am spus inca si sustin in continuare ca Romania are mult potential, insa din pacate nu tot potentialul este transformat in realitate", explica Garcia del Valle.


Cand vine vorba despre timp liber, Javier Garcia del Valle recunoaste ca in Bucuresti nu are prea multe optiuni, si, fiind pasionat de golf, prefera sa isi petreaca week-end-urile in Bulgaria, unde exista terenuri pentru practicarea acestui sport.


"Din pacate, nu imi vad familia foarte mult timp, motiv pentru care incercam sa recuperam in week-end. Cand esti trimis intr-o alta tara ai o responsabilitate in firma pe care o conduci, familia este foarte importanta, insa in aceasta perioada focusul este pe companie. (...) In Bucuresti in afara de cateva parcuri nu prea ai unde sa petreci timpul liber, iar daca vrei sa pleci in Constanta sau Brasov faci mult pe drum. Imi place golful, insa cum in Romania nu ai unde sa practici, aproape in fiecare weekend merg impreuna cu familia in Bulgaria sa jucam golf", a precizat seful Happy Tour.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri