4 / 11

Polonezul de la carma Kruk: Mediul de lucru din Romania este mult mai bun, oamenii sunt sociabili si te adaptezi usor

Polonez de origine, Tomasz Ignaczak (34 de ani) se distinge usor de tiparul obisnuit al managerului din finante-banci, asa cum este perceput pe plan mioritic, si se arata pe toata durata discutiei noastre o persoana extrem de comunicativa, echilibrata si cu prioritati clare: familia si munca.


L-am intalnit pe Tomasz Ignaczak in restaurantul cu specific japonez Sushi Ko situat in proximitatea lacului Herastrau, langa Soseaua Nordului, unul dintre localurile sale preferate din Capitala. Frecventeaza, de asemenea, cu familia si prietenii restaurantul Caru' cu bere din Centrul Vechi si ii place sa guste din specialitatile culinare romanesti, precum ciorba taraneasca sau de vacuta.


In opinia sa, mediul de lucru din Romania este unul mult mai bun decat in alte tari, iar romanii sunt persoane oneste, muncitoare si sociabile, ceea ce considera ca l-a ajutat sa se adapteze foarte usor. "Cu romanii? Nu am intalnit bariere culturale!" spune Tomasz Ignaczak si evidentiaza apoi similaritatile observate aici cu tara sa natala: "Fara prejudecati sau idei preconcepute fata de persoanele din strainatate. Cred ca aceasta trasatura de caracter exista in spiritul romanilor".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri