3 / 6

Cucina Borghese

Restaurantul Cucina Borghese, de pe Calderon taiat cu Batistei, in spatele bisericii Sfantul Nicolae-Batiste, e ultimul intrat pe lista scurta a restaurantelor de lux ale Bucurestiului cu aspiratii indreptatite la eticheta de “fine dining”, de bucatarie fina. A fost deschis in martie 2014 in cladirea dintre Praporgescu si Calderon in care a fost inainte o institutie de stat legata de cinematografie, apoi Universitatea Media, cu scoala de cinematografie si televiziune.


Au un bucatar sef foarte bun la Cucina Borghese, talentat si pasionat, care are sanse sa ajunga printre cei mai cunoscuti si mai apreciati chefs din Bucuresti. E foarte posibil sa ajungem in curand sa le punem nota maxima la mancare la Cucina Borghese, cand va reusi sa gaseasca cele mai bune produse si pe cei mai seriosi furnizori si isi va definitiva fluxurile si procedurile in bucatarie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri