3 / 6

Doua moduri prin care poti monetiza pasiunea pentru fotografie

Foarte multi fotografi amatori se gandesc cum sa isi monetizeze pasiunea si uneori ajung sa faca acest lucru cu investitii relativ mici. Avantajul unui micro-business de fotografie tine de faptul ca, de cele mai multe ori, iti poti mentine si serviciul de zi cu zi. In timpul liber si in weekend-uri vei putea sa faci fotografii de eveniment si sa iti cultivi in continuare pasiunea.


Va propunem doua afaceri care au pornit de la pasiunea pentru fotografie: un business de fotografii pe suport magnetic si un SRL-D cu fotografii de eveniment.


Deschiderea unei afaceri cu fotografii pe suport magnetic este foarte simpla si putin costisitoare, pentru ca teoretic ai nevoie doar de un aparat de fotografiat/fotograf si o imprimanta speciala care sa printeze pozele pe suport magnetic.


Afacerea poate fi facuta si cu bani putini, avand in vedere ca iti poti deschide o firma de apartament in care sa derulezi toate operatiunile, de la promovarea pe internet la printat-ul fotogafiilor magnetice. Totusi, un site de calitate si promovarea afacerii pot sa ridice costurile de deschidere pana la cateva mii de euro.


O afacere cu fotografii de evenimente poate fi deschisa cu doar cateva mii de euro, dar investitia poate urca pana la 4 zerouri in functie de aparatul foto pe care vi-l doriti si de calitatea site-ului de prezentare de care veti avea nevoie. Totusi, trebuie sa tineti cont cand decideti sa va duceti pasiunea la alt nivel ca, pe aceasta nisa, concurenta este foarte mare.


Sursa foto: fotograf_Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri