5 / 6

Iti place sa creezi obiecte de mobilier deosebite. Poti sa iti duci pasiunea mai departe

Chiar daca nu aveti studii de design sau arta plastica, o astfel de pasiune poate sa creasca si sa fie monetizata cu un minim de investitii. Totul este sa aveti viziune artistica si curaj sa incepeti acest micro-business, pe care puteti sa il faceti cu usurinta in timpul liber.


Bugetul pentru aceasta afacere este minim si este necesar pentru a cumpara materialele necesare pentru a realiza primele obiecte de mobilier. Daca clientii sunt multumiti de primele produse, va puteti gandi cum sa va extindeti afacerea.


Avantajul unei astfel de idei de afaceri tine de caracterul exclusivist si unic al produselor, ceea ce inseamna ca pretul cerut poate urca foarte mult, bineinteles avand in vedere si calitatea materialelor.


De exemplu, o pasiune transformata in business este cea pentru creatia de fotolii personalizate, unice, cu un design pe care nu il gasesti in magazinele conventionale de mobila. De la aceasta pasiune a pornit si povestea de business a Irinei Pogonaru, care a inceput in 2009 afacerea Photoliu, pe vremea cand era studenta, cu doar cateva sute de euro.


Sursa foto: fotoliu_Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri