Good-food
Cei de la Good-food au pregătit următoarele au pregătit platouri și chiar meniuri întregi pentru masa de Crăciun, dar au lăsat și libertatea pofticioșilor de a-și alege singuri meniul.
Iată câteva dintre opțiuni:
- Platou aperitiv cu gustări festive (2 persoane)- 152 de lei:
- Terină cu foie gras (150g)
- Vol au vent cu pui și ciuperci, gratinat cu brânză de capră (2 bucăți)
- Mix de rulouri cu vinete, mozzarella, dovlecei la grill și semințe (4 bucăți)
- Mini Quiche Lorraine (2 bucăți)
- Salată de icre de știucă, alături de anchois, la borcan (2 porții)
- Pâine cu hamei și miere (1 bucată)
- Meniu Tradițional (2 persoane)- 445.00 lei:
- Platou aperitiv cu mizilicuri
- Tobă tradițională (200g)
- Leber (200g)
- Caltaboș uscat, servit rece (200g)
- Fâșii de șorici pârlit (200g)
- Jumări din piept de porc (200g)
- Salată de icre de crap, alături de hering marinat, la borcan (2 porții)
- Pâine (1 bucată)
- Preparate tradiționale savuroase (de trecut prin cuptor câteva minute, pentru un gust desăvârșit)
- Sarmale din carne de porc în foi de varză (10 bucăți)
- Borcan cu carne și cârnați la garniță (borcan 720ml)
- Mușchiuleț de porc condimentat, învelit în șuncă crocantă (500g)
- Cartofi la cuptor cu usturoi și ceapă verde (500g)
- Conopidă la cuptor cu sos de smântână și brânză (400g)
- Mămăliguță fiartă cu lapte și roșii uscate (500g)
- Salate & gustări de acompaniament
- Piftie de porc (500g)
- Salată de murături potrivite cu varză murată (300g)
- Salată de fasole păstăi cu ardei kapia și mujdei de usturoi (300g)
- Salată de boeuf (500g)
- Salată de vinete (500g)
- Meniu Fancy (2 persoane)- 430.00 lei:
- Platou aperitiv cu gustări internaționale
- Terină cu foie gras (150g)
- Vol au vent cu pui și ciuperci, gratinat cu brânză de capră (2 bucăți)
- Mix de rulouri cu vinete, mozzarella, dovlecei la grill și semințe (4 bucăți)
- Mini Quiche-Lorraine (2 bucăți)
- Salată de icre de știucă alături de anchois, la borcan (2 porții)
- Pâine cu hamei și miere (1 bucată)
- Preparate softisticate delicioase (de trecut prin cuptor câteva minute, pentru un gust desăvârșit)
- Coquelet umplut cu ciuperci brune, nuci și sos de fructe de pădure 🫐 (2 bucăți)
- Doradă pe pat de orez negru tras în unt (1 bucată)
- Pulpă de rață în foietaj (2 bucăți)
- Cartofi gratinați cu brânzeturi nobile (4 bucăți)
- Ciuperci italiene la cuptor, alături de sparanghel (400g)
- Salate & gustări de acompaniament
- Aspic de curcan (500g)
- Salată cu andive, mandarine, nuci și fructe uscate (300g)
- Salată de ciuperci cu maioneză, cuburi de pui și acritură (300g)
Sursa Foto: Good-food.ro
Inapoi la articol