3 / 6

Good-food

Cei de la Good-food au pregătit următoarele au pregătit platouri și chiar meniuri întregi pentru masa de Crăciun, dar au lăsat și libertatea pofticioșilor de a-și alege singuri meniul.


Iată câteva dintre opțiuni:

  • Platou aperitiv cu gustări festive (2 persoane)- 152 de lei:
    • Terină cu foie gras (150g)
    • Vol au vent cu pui și ciuperci, gratinat cu brânză de capră (2 bucăți)
    • Mix de rulouri cu vinete, mozzarella, dovlecei la grill și semințe (4 bucăți)
    • Mini Quiche Lorraine (2 bucăți)
    • Salată de icre de știucă, alături de anchois, la borcan (2 porții)
    • Pâine cu hamei și miere (1 bucată)
  • Meniu Tradițional (2 persoane)- 445.00 lei:
    • Platou aperitiv cu mizilicuri
      • Tobă tradițională (200g)
      • Leber (200g)
      • Caltaboș uscat, servit rece (200g)
      • Fâșii de șorici pârlit (200g)
      • Jumări din piept de porc (200g)
      • Salată de icre de crap, alături de hering marinat, la borcan (2 porții)
      • Pâine (1 bucată)
    • Preparate tradiționale savuroase (de trecut prin cuptor câteva minute, pentru un gust desăvârșit)
      • Sarmale din carne de porc în foi de varză (10 bucăți)
      • Borcan cu carne și cârnați la garniță (borcan 720ml)
      • Mușchiuleț de porc condimentat, învelit în șuncă crocantă (500g)
      • Cartofi la cuptor cu usturoi și ceapă verde (500g)
      • Conopidă la cuptor cu sos de smântână și brânză (400g)
      • Mămăliguță fiartă cu lapte și roșii uscate (500g)
    • Salate & gustări de acompaniament
      • Piftie de porc (500g)
      • Salată de murături potrivite cu varză murată (300g)
      • Salată de fasole păstăi cu ardei kapia și mujdei de usturoi (300g)
      • Salată de boeuf (500g)
      • Salată de vinete (500g)
  • Meniu Fancy (2 persoane)- 430.00 lei:
    • Platou aperitiv cu gustări internaționale
      • Terină cu foie gras (150g)
      • Vol au vent cu pui și ciuperci, gratinat cu brânză de capră (2 bucăți)
      • Mix de rulouri cu vinete, mozzarella, dovlecei la grill și semințe (4 bucăți)
      • Mini Quiche-Lorraine (2 bucăți)
      • Salată de icre de știucă alături de anchois, la borcan (2 porții)
      • Pâine cu hamei și miere (1 bucată)
    • Preparate softisticate delicioase (de trecut prin cuptor câteva minute, pentru un gust desăvârșit)
      • Coquelet umplut cu ciuperci brune, nuci și sos de fructe de pădure 🫐 (2 bucăți)
      • Doradă pe pat de orez negru tras în unt (1 bucată)
      • Pulpă de rață în foietaj (2 bucăți)
      • Cartofi gratinați cu brânzeturi nobile (4 bucăți)
      • Ciuperci italiene la cuptor, alături de sparanghel (400g)
    • Salate & gustări de acompaniament
      • Aspic de curcan (500g)
      • Salată cu andive, mandarine, nuci și fructe uscate (300g)
      • Salată de ciuperci cu maioneză, cuburi de pui și acritură (300g)

Sursa Foto: Good-food.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri