3 / 9

Aston Martin Vanquish S by Mansory

Vedeta show-ului a fost, fara indoiala, un superb Aston Martin Vanquish S, preparat de tunerul britanic Mansory. Prezenta modelului nu a fost doar spectaculoasa, ci si unica in Romania, casa britanica fiind recunoscuta pentru creatiile singulare. Prin finisarea in doua culori, negru si galben, si prin elementele de caroserie modificate intr-o maniera sportiva, Mansory ilustreaza latura competitionala a modelului britanic.

Grila frontala vopsita in galben, barile si pragurile cu insertii de carbon, eleronul discret, evacuarile trapezoidale, supradimensionate si difuzorul ii dau Vanquish-ului un aspect de model boy-racer. Jantele, in ton cu grila, dungile si oglinzile, au dimensiunea de 20” si sunt o creatie speciala pentru fiecare model in parte. Sub jante se ascund discurile de frana cu dimensiuni sporite si etrierii cu sase pistoane Brembo si o suspensie cu o setare mai ferma, montate de Mansory. Imbunatatiri mecanice nu au fost aduse modelului, sub capota aflandu-se propulsorul de 6.0 litri V12, cu ai sai 520 de cai.

Interiorul se armonizeaza si se asorteaza perfect cu exteriorul, fiind personalizat in aceleasi nuante ca si caroseria. Scaunele au un profil sportiv, cu un suport lateral imbunatatit, volanul este imbracat in piele intoarsa, iar consola centrala este acoperita in fibra de carbon.

Pretul modelului expus a fost de aprox. 300.000 de euro net, un pret corect pentru o masina performanta, personalizata in mod unic. Pentru cei care detin deja un Vanquish S si doresc sa il personalizeze, in aceeasi maniera, trebuie mentionat ca pretul tuningului depaseste 50.000 euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri