3 / 5

Webb Sherrill, broker la firma Sotheby's International Reality, incerca

Webb Sherrill, broker la firma Sotheby's International Reality, incerca sa vanda o vila ecologica, cu incalzire solara si gradini organice, pentru 3,4 milioane de dolari. Webb este de parere ca cererea pentru locuinte ecologice este in crestere, insa este inca limitata la anumite zone geografice din Statele Unite, unde constiinta de mediu este elevata.

Una dintre aceste zone este Santa Monica din California, unde dezvoltatorul imobiliar LivingHome incerca sa intre pe piata cu case care se autosustin. Casele LivingHome nu au pierderi de energie sau apa, si nici emisii de carbon, reusind cu toate acestea sa incorporeze aparatura Bosch de ultima generatie si finisari de calitate.

Clientii isi pot personaliza achizitia, modificand pardoseala, mobila si finisajele, cu optiuni ca tejghele de bucatarie din hartie de ziar reciclata si podele de pluta care pot fi reinnoite. Insa clientii sunt interesati in primul rand de design-uri rafinate si de calitate, este de parere Steve Glenn, CEO al LivingHomes. Nici elementele programului de mediu nu ii lasa reci, fiind adesea dispusi sa cheltuiasca mai mult pentru sisteme ecologice.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri