3 / 6

Marius Ghenea, un client fidel al serviciilor de air taxi

“Am apelat de mai multe ori la servicii de air taxi cand am fost in delegatii de afaceri in SUA, care este probabil cea mai dezvoltata piata a traficului aerian. Acolo, preturile pe ora de zbor au fost de pana la 300 de dolari, ceea ce inseamna un cost foarte scazut, de 3-4 ori mai mici decat cele europene. Companiile de air-taxi din SUA ajung la aceste costuri mici prin obtinerea unui grad de utilizare ridicat si prin folosirea unor aeroporturi putin costisitoare”, a declarat pentru Wall-Street Marius Ghenea (www.ghenea.ro), presedinte al companiei de distributie Fit Distribution si unul dintre cei mai de succes antreprenori din Romania.

In definitiv, timpul costa bani, iar taxiurile aeriene reprezinta o alternativa greu de trecut cu vederea in conditiile in pentru o cursa obisnuita de 2-3 ore trebuie sa-ti faci rezervare cu cel putin o saptamana inainte, sa stai la coada la casa de bilete, sa treci prin multiplele filtre de securitate si eventual sa fii controlat corporal de catre gardian doar ca sa ajungi sa semnezi, de exemplu, un contract de parteneriat la Roma.

Spre deosebire de cursele normale de tip charter, taximetrele aeriene confera clientului maxima flexibilitate, aeronava aflandu-se la dispozitia acestuia non-stop, in functie de nevoile sale. Avantajele unei astfel de curs nu se rezuma doar la economia de timp, ci si la serviciile de la bord, clientul beneficiind de un tratament preferential si personalizat.

De exemplu, daca in timpul unei curse normale nu ai voie sa folosesti telefoanele mobile, in cazul unui zbor cu un taxi aerian clientul poate vorbi la celular, poate sa asculte muzica, sa serveasca mancarea preferata fara sa fie deranjat.

Mai mult, acesta poate sa beneficieze si de alte servicii inainte si dupa zborul efectiv, precum transport VIP pana si de la aeroport, rezervari hoteliere sau auto in orasul de destinatie si suport logistic si de personal in strainatate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri