2 / 6

Handycam HDR-TG3E

Elegantul Handycam® a fost creat in jurul conceptului de design “My HD to Go” – un camcorder de Inalta Definitie, avand format de buzunar, suficient de micut pentru a fi purtat tot timpul, pentru a inregistra orice moment important din viata dumneavoastra. Avand dimensiuni ultra-compacte, aspect sic si un finisaj rezistent, TG3E este ideal in orice situatie, de la calatoriile cu familia la party-urile moderne.

Liniile rafinate, subtiri ale camcorder-ului sunt completate de manevrabilitatea facila si intuitiva, gratie ecranului LCD tactil. Modurile Record, Movie/photo si zoomul pot fi accesate prin intermediul unor butoane asezate confortabil in dreptul degetului mare. Activand modul ‘Quick On’, camcorder-ul TG3E este pregatit de actiune in mai putin de o secunda; pentru pornirea inregistrarii este suficient sa deschideti ecranul Clear Photo LCD Plus, de 2,7 inci (6,86 cm), ecran tactil ce se remarca prin luminozitate si claritate.

Inregistrarea pe card-ul Memory Stick PRO Duo (4GB Memory Stick inclus in pachet) reprezinta un mod mai elegant de stocare: nu mai trebuie sa aveti la dumneavoastra casete sau discuri cand iesiti seara in oras sau petreceti weekend-ul departe de casa. Un Memory Stick optional de 16GB poate stoca filme Full HD de pana la 5 ore si 55 de minute (in modul Long Play).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri