4 / 6

Handycam HDR-TG3E

Functia inteligenta de detectie a fetelor - Face Detection – regleaza automat focalizarea, expunerea, balansul culorilor, pentru filmari dar si pentru fotografii remarcabile, atunci cand va filmati sau fotografiati prietenii sau familia. Aparatul recunoaste pana la 8 fete intr-o scena, astfel fiind mult facilitata foto-grafierea sau filmarea subiectilor in di-verse situatii. Pentru portrete si mai reusite, o tehnologie avansata de compresie permite alocarea unui spatiu mai mare subiectilor umani, pentru detalierea fetelor, si mai putin zgomot de imagine.

De asemenea, motorizata de procesorul rapid BIONZ, tehnologia D-Range Optimiser regleaza dinamica culorilor pentru o reproducere cat mai naturala a scenelor cu un contrast prea mare intre zonele luminoase si cele intunecate. Calitatea sunetului este la fel de importanta precum imaginile de mare efect. Sunetul surround digital 5.1 este intensificat de microfonul directional cu zoom, care focalizeaza pe subiectele aflate in prim plan, pentru un dialog mai clar.

Fisierele stocate pe card-ul Memory Stick pot fi inscriptionate pe un DVD, fiind suficienta apasarea butonului ‘Disc Burn’ de pe Statia Handycam-ului. Alternativ, o copie de siguranta a fisierelor poate fi stocata pe hard discul calculatorului. Dupa transferarea fisierelor pe calculator, software-ul inclus in pachet Picture Motion Browser faciliteaza organizarea si sortarea imaginilor dupa data, intr-un mod intuitiv, sub forma unui calendar.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri