1 / 9

Produsele organice: Optiunea catre o viata sanatoasa

Pe plan mondial, cererea de cosmetice organice este in continua crestere, aspect ce a impulsionat atat marile brand-uri, cat si cele pana nu demult anonime sa investeasca in noi sortimente de produse naturale, fara niciun fel de compusi chimici, sintetici, modificati genetic sau de origine animala.

Chiar daca acest tip de cosmetice nu s-a impus imediat pe piata, evolutia din ultima perioada a fost una spectaculoasa, evoluand de la o piata de nisa la una aproape matura. Acest segment inregistreaza anual o crestere intre 20-25% in comparatie cu 5-10% pe piata inchisa. Din ce in ce mai multi consumatori sunt convinsi de eficacitatea produselor naturale care sunt considerate mai pure, naturale si mai putin daunatoare, certificarea internationala fiind garantia produsului.

“Este vorba de fapt de optiunea catre o viata sanatoasa: de ce ai opta pentru o hrana sanatoasa, organica, iar dulapul tau din baie sa fie altfel? Ceea ce folosesti pentru a-ti spala si curata pielea trebuie sa fie la fel de natural ca si ceea ce mananci. Pur si simplu pentru ca ajunge in acelasi loc in corpul tau”, a explicat, pentru Wall-Street, Irina Stefan, Director General Sauber, acest fenomen.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri