3 / 7

Green Tea

Meniul GreenTea este unul extrem de variat, oferind oaspetilor sai peste 100 de tipuri de ceai, preparate in trei feluri : clasic, cu apa fierbinte, cu gheata si cu inghetata.

“Pentru ca foarte multi clienti vin in partea a doua a zilei, cei mai multi de la scoala sau de la serviciu, trebuia sa ne gandim sa le oferim si mancare. Asa ca am apelat la gustari”.

Astfel, Green Tea ofera o varietate de bruschete si sandvisuri, quiche-uri frantuzesti, iar din aceasta vara, cateva salate. Meniul este adaptat si pentru vegetarieni sau cei care tin post, astfel incat se gasesc atat sandvisuri, cat si bruschete si salate in aceasta varianta. Nu lipsesc, bineinteles, dulciurile de cea mai buna caliate, care se gasesc in sortimente variante. Printre acestea se numara tarte cu fructe, torturi fine cu ciocolata si torturi cu inghetata.

Cele mai apreciate sortimente de ceaiuri din meniul Green Tea sunt ceaiurile verzi, pentru senzatia de revigorare pe care o ofera precum si cele de fructe pentru aromele imbietoare. La acestea se adauga ceaiurile rooibos, mate si ceaiurile din plante.

Green Tea

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri