2 / 4

Organizarea competitiei

Jurizarea Bar Master Competition a fost asigurata ca de obicei de barmanii profesionisti Marius Gogoasa, Costin Bucur si Costin Gogoasa. Componenta juriului este aceeasi ca si anul trecut, cei trei formand o echipa bine sudata, respectata de concurenti.
Urmatoarea etapa a Bar Master Competition va avea loc pe data de 3 septembrie, in incinta Iulius Mall din Timisoara, care va fi urmata de etapa de la Cluj, din luna octombrie. Marea finala va avea loc in luna noiembrie la Bucuresti.

Bar Master Competition este liga nationala de barmani organizata de Food & Bar Magazine. Scopul acestui concurs este acela de a oferi un mediu competitional corect si provocator tuturor barmanilor din Romania. Prima editie a ligii a fost organizata in 2006, fiind cel mai mare concurs de acest tip din Romania.

Bar Master Competition se desfasoara dupa un sistem care prevede organizarea a patru etape de calificare in Bucuresti, Constanta (Mamaia), Timisoara si Cluj. Pe parcursul acestora, barmanii concureaza pentru a acumula puncte. Concurentii cu cele mai mari punctaje totale se califica in Finala care va fi organizata in luna noiembrie, la Bucuresti.

Premiile totale puse in joc se ridica la valoarea de 10.150 de euro, fiind structurate dupa cum urmeaza:

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri