2 / 3

Profilul clientilor care apeleaza la astfel de servicii

Majoritatea celor care apeleaza in mod frecvent la astfel de servicii este formata din barbati cu o situatie financiara foarte buna, care se expun prin prisma profesiei unui anumit public si a caror imagine conteaza nu doar din punct de vedere personal, cat, mai ales, profesional.

"In general, barbatii care trec pragul salonului Expert Barbers sunt oameni de afaceri, diplomati, oameni politici, artisti, sau copiii lor, o proportie mai mare de 50 la suta constituind straini care s-au stabilit in Bucuresti pentru o anumita perioada de timp". Totodata, Dan Gulea este de parere ca principala cauza a faptului ca romanii frecventeaza mai rar acest tip de saloane este aceea ca statutul financiar nu le-o permite.

Servicii si preturi


Chiar daca unele centre de infrumusetare din Bucuresti, precum Ibeea Cosmetics sau Salon Egoist, au adaugat in cadrul ofertelor si serviciilor dedicate barbatilor saloanele care ofera exclusiv astfel de servicii, se pot numara cu usurinta pe degetele de la o mana. Astfel, concurenta ramane timida in ciuda unei cereri in crestere in ultimii trei ani.

Serviciile puse la dispozitie de catre Expert Barbers sunt cele clasice de tuns, barbierit, manichiura si pedichiura, insa cel mai cerut de catre clienti, in proportie de 90 la suta, este tunsul.

De asemenea, tarifele practicate de acest salon sunt pe masura serviciilor de lux:
- tuns: 50 RON
- barbierit: 30 RON
- manichiura: 30 RON
- pedichiura: 35 RON

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri