2 / 7

Joc, improvizatie si cafea la Café Alejandros

Asadar, a cautat o formula noua, lejera si scurta a ceea ce avea in vedere in care “jocul” este asociat cu o iesire inedita in oras, la o cafea, iar intalnirile in formatul actual au inceput in iulie, anul acesta.

Workshopul se desfasoara la Cafe Alejandros, o cafenea veche situata pe Calea Mosilor, unde Florina Anghel a gasit oameni tineri, foarte deschisi la colaborare, si extrem de increzatori in aceasta activitate. “Intentionam ca acest workshop sa devina o traditie aici, intr-o zona a Bucurestilor care inca respira traditie”, adauga Florina Anghel, cea care lucreaza in domeniul improvizatiei de mai bine de cincisprezece ani, cu adolescenti si tineri, la diverse niveluri.

In ceea ce priveste diferenta dintre metodele de lucru adoptate in lucrul cu cei mici, in comparatie cu adultii, dar si receptivitatea si reactiile aratate de acestia, Florina Anghel este de parere ca aceasta nu este prea mare si ca toti trebuie sa se bucure, in egala masura, de jocuri si ca “ un copil poate sa invete oricand un adult cum sa se joace cu seriozitate”.

In prezent workshopul are loc o data la doua saptamani, de obicei joia, si tine doua ore. De fiecare data insa, intalnirea se prelungeste cam jumatate de ora, atunci cand participantii uita sa-si mai consulte ceasurile. La solicitarea catorva persoane, se are in vedere, pe viitor, organizarea workshopului si in zilele de vineri sau sambata.

De asemenea, pentru a putea participa la workshop, este perceputa o taxa de 25 de lei, insa, daca lucrurile vor merge bine din punctul de vedere al unor potentiali sponsori, aceasta taxa va fi eliminata in viitor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri