4 / 7

Beneficii

Beneficile unei activitati de acest gen sunt numeroase, ele fiind importante si folositoare atat pentru viata personala a participantilor, cat si pentru randamentul aratat de acestia la locul de munca.

“Fiecare om are dreptul sa fie extraordinar. Iar gloria nu vine numai cand invingi intr-o lupta rasunatoare. Poate insemna si depasirea unei limite, poate insemna si descoperirea unei slabiciuni sau a unei forte interioare. Poate insemna sa iti permiti sa te relaxezi atunci cand din spate te urmaresc nenumarate rapoarte, sedinte, cifre, grafice, termene-limita, clienti nemultumiti, cosmarul traficului si toate celelalte”, este de parere Florina Anghel, care ne prezinta cateva dintre opiniile celor care au participat, pastrandu-le insa dreptul la anonimat:

"M-am relaxat, am ras, m-a deconectat de griji";
"Foarte tare. Mi-am descoperit anumite limitari sau temeri",
"Creativ, inedit, superamuzant, infricosator, destresant. Ma simit f.f.f. bine dupa cele 2h 30 petrecute aici."

Utilitatea cea mai evidenta a acestor programe este pentru persoanele care lucreaza in PR, vanzari (aspecte legate de comunicare, vorbire, urmarirea scopului, perseverenta, atitudine corporala, asertivitate, incredere in sine) si cei care lucreaza in creatie (exercitii de imaginatie, creativitate, localizare, esentializare), management (coordonare, atentie distributiva, atentie la detalii, memorie, simtul umorului, rapiditate in gandire, viziune globala), dar oricare din aceste abilitati sau caracteristici sunt de folos oricui. Cu atat mai mult cu cat, pe unele dintre ele multi le poseda, dar pentru ca li s-a spus ca nu sunt potrivite pentru un context sau altul, sau pur si simplu ca nu le au, le-au negat sau uitat.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri