3 / 6

“Fara fermitate, ca si manager, nu poti reusi”

Fire calma si toleranta, Sylvia Petre declara ca asculta mereu parerea celuilalt inainte de a lua o decizie sau de a-si formula o parere. Chiar daca este cunoscuta pentru aceste calitati, CEO-ul Carol Parc Hotel este constienta ca uneori este nevoie de o mana dura.

“Incerc sa rezolv orice situatie prin intelegere si comunicare, dar fara fermitate, ca si mama, ca si manager, nu poti sa reusesti.”

De asemenea, declara ca dintre cele douazeci de camere ale hotelului, toate decorate de ea, nu are una preferata. Nu toate au aceeasi tema, fiind, de asemenea, unice si ca spatiu, asa ca a trebuit sa gasesc o solutie creatoare si inovatoare pentru fiecare dintre ele.

“Eu am realizat design-ul interior al fiecareia dintre ele, la unele m-am gandit sa fiu mai indrazneata si am pus culori mai vii, la altele am spus nu… m-am gandit ca oamanii vor sa se retraga intr-un loc linistit si am ales nuantele calme de bej”.

Cu toate acestea, in unele camere a investit mai mult decat in celelalte, cum ar fi Apartamentul Prezidential sau “Apartamentul Frumoasei din padurea adormita”. Acesta este in opinia Sylviei Petre cel mai romantic spatiu al hotelului si cel care beneficiaza de cea mai frumoasa priveliste. Este singurul organizat pe doua etaje, cu scara interioara si un mic turn cu deschidere la terasa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri