3 / 4

Tendinte in moda pentru barbati

Lifestyle Selection 2009 are de asemenea multe de oferit barbatilor care apreciaza moda. Aici se regasesc mai multe variatii ale culorii gri, cu o paleta pornind de la nuante de gri pal pana la gri inchis. Vesta de culoarea antracitului, realizata dintr-o lana de merinos extrem de fina, are un design ce se muleaza pe corp si poate fi purtat pe sub jacheta. Acest material fin poate fi spalat la masina. Acelasi lucru este valabil si pentru puloverul tip cardigan gri argintiu, cu taietura dreapta, incheiat in sase nasturi, care are un design de asemenea exclusivist.

Manusile din piele de culoarea antracitului de la Roeckl, disponibile in marimile 8,5 si 9,5 au o cusatura pe mijloc si emana un aer masculin. Datorita captuselii din lana, sunt foarte confortabile.

Cravata din matase pura, facuta in Italia, este un accesoriu care iti atrage privirea si este disponibila in varianta argintiu/negru sau intr-o gama mai larga de contraste petrol/argintiu. Gama include de asemenea o cutie pentru cravata, din piele fina ce mentine aspectul imaculat al cravatelor. Combinatia dintre atragator si functionalitate se regaseste si la setul de pix si stilou: pixurile din fibra de carbon sunt usoare, dar in acelasi timp rezistente. Cele doua instrumente de scris, alaturi de cutia eleganta, constituie cadoul perfect. Capacul fiecarui instrument de scris este gravat cu logo-ul in forma de stea.

Gama exclusivista de produse Lifestyle Selection 2009 este disponibila acum la centrele autorizate de vanzari si service Mercedes-Benz.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri