6 / 7

Clayton Powell: “Cel mai frumos aspect al acestei meserii este libertatea de a calatori”

Clayton Powell recunoaste ca nu dispune inca de cunostinte vaste in ceea ce priveste bucataria romaneasca, acestea rezumandu-se, in general, la felurile de mancare preparate pentru nuntile organizate in hotel.

“Chiar daca mai sunt numeroase feluri de mancare pe care nu le-am gustat inca, imi plac mititeii gatiti pe gratar, ciorba acra de miel, dar si carnea de porc ce ramane in oala dupa prepararea sarmalelor”, declara Clayton Powell.

La romani apreciaza cel mai mult faptul ca lucreaza cu daruire si sunt dispusi sa-si sacrifice timpul pentru ca un lucru sa iasa bine. De asemenea, isi aminteste ca a fost extrem de bine primit in Bucuresti, in fiecare loc in care a fost. Astepta insa cu nerabdare momentul in care va avea timp pentru a calatori prin tara, in toate locurile representative pentru cultura acestei tari.

Bucurestiul i se pare un oras placut si marturiseste ca atunci cand a ajuns aici a fost placut impresionat, in ciuda aspectelor negative pe care le auzise inainte.

“Cel mai frumos aspect al acestei meserii este libertatea de a calatori si a lucra in diferite colturi ale lumii, de a experimenta, iar aptitudinile sunt mereu puse la incercare”, spune Powell.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri