3 / 4

Un defileu poate ajunge pana la 15.000 de euro

Anterior, George Neagu si-a expus o parte din creatiile actualei colectii la targul V for Vintage, organizat in octombrie anul curent, tot in Cafepedia 3, ocazie la care, de altfel, am si facut cunostinta.

“Aici suntem mai mult ca intre prieteni. Investim in primul rand multa pasiune”, explica George, motivandu-si prezenta la astfel de evenimente in care muzica, decorul si ambianta fac mai mult decat o atmosfera de podium.

Evenimentul Mariana Antoinette a beneficiat de nconventional in forme diverse, pornind de la spatiul intim in tonuri pastel si decorurile de budoir, prin conceptul de organizare evenimente Ex-Academy.

“Cand vorbim de un defileu, suma minima care se investiste este de 7.000 de euro si ajunge pana la 15.000 de euro, incluzand materialele si mana de lucru”, completeaza designer-ul, care a avut o astfel de prezentare in sezonul trecut de primavara-vara.

Poate parea curios, dar acesta prefera sistemul underground, comunicand prin intermediul blog-ului sau, www.georgeneagu.blogspot.com. “Am un blog pe care il updatez saptamanal, cu o sumedenie de pictoriale. Exista si un numar de telefon pe care se poate comanda”, spune designerul.

Cat despre publicatiile de profil, acesta afirma ca nu sunt principala prioritate. “Ma feresc de ele, dar daca se poate, e ok. Principala prioritate este sa creez, iar oamenii sa se simta atrasi de haine”, incheie George Neagu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri