1 / 4

George Neagu: Imi place sa pun accent pe taietura

“Haine am creat dintotdeauna, doar ca am trecut prin diferite etape si sunt dispus sa experimentez. Urmeaza mobila, fotografia. Toti cream diferit, doar ca mie imi place sa pun foarte mare accentul pe taietura”, ne-a declarat George Neagu (foto).

Astfel isi explica designerul cei doi ani si jumatate petrecuti in atelierul Doinei Levintza, urmati o perioada cu Mihaela Glavan. “Mihaela are lumea ei. Era un alt domeniu, colaboram pe partea de accesorii si bijuterii. Era interesant sa vezi cum se executa un pantof, cat de riguros si cat de diferit e. O minima de neatentie compromite totul”, spune acesta.

Tanarul designer a plecat pe un nou drum anul trecut, cand a lansat marca George Neagu si Agatha Blanck , "marca ce transmitea o stare , legatura dintre stilism floral si haine" sub denumirea Fleurs avec George. Colectia a fost lansata in noiembrie 2007, urmand apoi colectia de primavara-vara.

“A fost un defileu la muzeul George Enescu. Agatha Blanck a facut stilismul floral si partea de decor, iar Mihaela Glavan a facut accesoriile. A fost pentru un alt target, pentru femeia intre 25 si 50 de ani, doar ca a vizat alte preturi si alte materiale”, a afirmat acesta.

De aceasta data, colectia de toamna-iarna sta sub semnul unui personaj regal celebru, devenit prin extrapolare Mariana Antoinette, reprezentand femeia care este constienta de stilul sau. Mihaela Glavan a creat pantofi special pentru colectie, Mihaela Tarhuna a raspuns pentru accesorii, in timp ce decorurile au fost concepute de Agatha Blanck.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri