3 / 5

“Tenisul nu mai reprezinta pentru mine o pasiune”

O data cu trecerea timpului, fostul tenisman si-a descoperit si noi pasiuni. Pe langa calatorii, un hobby major pe care il are in acest moment este golful, sport pe care il practica si in tara, insa incearca sa ajunga cat mai des pe terenurile din Statele Unite si Africa de Sud.

“Tenisul nu mai reprezinta pentru mine o pasiune. A fost meseria si pasiunea mea pentru o perioada lunga de timp, insa acum este ceva ce face parte din trecutul meu”.

Chiar daca nu are o destinatie preferata, vacantele incearca sa le petreaca in locuri linistite, departe de stresul din fiecare zi, desi recunoaste ca s-a obisnuit cu telefonul si ii este destul de greu sa renunte la el.

Atunci cand merg in vacanta incerc ca locatia pe care o aleg sa aiba si unul sau chiar mai multe terenuri de golf prin apropiere pentru a-mi satisface dorinta si placerea de a juca golf. Nu am o destintie preferata, insa sunt multe locuri care imi plac si unde ma intorc mereu cu placere precum Africa de Sud sau Statele Unite”.

Chiar daca nu este un pasionat al obiectivelor turistice, se intampla sa mai viziteze si muzee, insa nu-si face un scop in sine din asta. Ultima vacanta si-a petrecut-o in Statele Unite, unde cativa prieteni i-au recomandat sa viziteze Muzeul Holocaustului din Washington, experienta pe care o considera intr-adevar interesanta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri