4 / 5

Efectele crizei financiare la Pescariu Sports&Spa

Intrebat cu privire la efectele pe care le are criza economica asupra afacerilor de la Pescariu Sports&Spa, Dinu Pescariu declara ca deocamdata nu a observat o stagnare a afacerii sau scaderea numarului celor care apeleaza la serviciile clubului, insa considera ca, in Romania, suntem abia la inceputul perioadei de criza.

Momentan, afacerile Pescariu Sports & Spa nu sunt afectate; construim chiar o noua aripa a clubului dedicata tratamentelor de tip spa. Probabil ar fi putut sa ne afecteze, insa, din fericire, din punct de vedere financiar, suntem destul de solizi incat sa nu avem probleme cu ceea ce inseamna investitiile in dezvoltarea bazei”.

In ceea ce priveste piata pe care activeaza, Pescariu considera ca nu este momentul sa-si puna problema concurentei. Incearca sa-si faca treaba cat mai bine, astfel incat sa fie multumit de ceea ce se intampla in interior si abia apoi va vedea daca e cazul sa-si faca griji cu privire la ce se petrece in exterior.

Deocamdata suntem in grafic. Am reusit sa ajungem la ceea ce ne-am propus pentru 2008 insa, evident ca este loc si de mai bine. Greselile pe care le-am facut nu au fost totusi atat de mari incat sa schimbe complet situatia”.

Cu toate acestea, considera ca anul 2009 va fi unul extrem de interesant, intrucat atunci va vedea clar rezultatele rebrandingului. De asemenea, anul va debuta cu extinderea Pescriu Sports & Spa, dupa care se va reevalua situatia interna si se va elabora un plan pentru viitor. Ceea ce isi doreste insa cel mai mult este sa se axeze pe calitatea serviciilor pe care le va livra clientilor, pentru fiecare segment de activitate.

M-am gandit, de asemenea, si la acoperirea unei alte zone din Bucuresti prin deschiderea unui nou complex de agrement, insa eu inca nu sunt in totalitate multumit cu ceea ce avem in momentul acesta asa ca, atunci cand voi sti sigur ca mi-am indeplinit toate planurile ma voi gandi si la extindere, prin deschiderea unor locatii noi”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri