2 / 6

“In functia de CEO esti la fel de bun ca si oamenii pe care ii ai alaturi”

In calitate de manager, Anne-Marie Martin declara ca adopta un stil consultativ, deschis, bazat pe munca in echipa si pe fair-play. Nu accepta sub nicio forma “dictatura”, desi recunoaste ca in unele cazuri este nevoie de mana dura.

“In functia de CEO esti la fel de bun ca si oamenii pe care ii ai alaturi, iar o echipa puternica face diferenta. Orice CEO care crede ca totul se invarteste in jurul lui se afla, cu siguranta, la locul nepotrivit”.

Intrebata in legatura cu pasiunile si hobby-urile sale, Anne-Marie Martin declara ca cea mai mare pasiune a sa este familia, sotul si cei doi copii cu nume romanesti, Lia, de 17 ani, si Alin, de 13 ani.

“Copil fiind, atunci cand eram intrebata ce vreau sa devin atunci cand voi fi mare, raspunsul meu era mereu acelasi: mama”.

La aceasta se adauga pasiunea pentru tot ce inseamna arta, cultura, politica, activitati sociale sau organizarea de evenimente.

CEO-ul Camerei de Comert Britanico-Romane incearca sa-si petreaca vacantele in locuri cat mai diferite pentru a invata cat mai mult si a cunoaste culturi noi. Cu toate acestea, cele mai multe vacante le petrece la casa familiei din sud-vestul Frantei, in apropierea Spaniei, la poalele Muntilor Pirinei.

“Acolo mi-am petrecut intreaga vacanta de vara. Peisajul este superb, atmosfera foarte linistita, iar mancarea in acea zona a lumii este delicioasa; o combinatie excelenta intre cultura franceza si cea spaniola si un loc potrivit pentru a petrece o perioada de relaxare. Este zona unde a luat nastere Fauvismul, iar arta si cultura sunt puternic intiparite in ethos-ul si atmosfera generala a acelei zone”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri