4 / 6

Strainii, interesati de investitiile in Romania

Activitatea pe care o desfasoara la Camera de Comert Britanico-Romana are ca scop promovarea intre diferite grupuri guvernamentale sau neguvernamentale, intre companii private si organizatii sociale, culturale si caritabile, care impreuna pot contribui la imbunatatirea comertului si a investitiilor in cele doua tari.

Astfel a observat ca investitorii straini sunt foarte interesati sa-si inceapa noi afaceri in Romania, iar oportunitatile exista fara indoiala. Cu toate acestea, considera ca problema cea mai mare in acest moment este lipsa lichiditatilor si a fluiditatii in domeniul financiar.

“Economia tarii se dezvolta intr-un ritm alert si exista, in mod clar, potential de succes in domeniul investitiilor din moment ce Romania va primi peste 30 de miliarde euro pana in anul 2013”.

Totodata, CEO-ul Camerei de Comert Britanico-Romane considera ca afacerile cu cele mai mari posibilitati de dezvoltare vor fi cele care activeaza in domeniul telecom, internet, infrastructura, agricultura si sectorul energetic. De asemenea, este de parere ca britanicii pot oferi expertiza in domenii precum management de proiect pe teme de mediu, training in afaceri si resurse umane.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri