6 / 7

Catalina Stan: “ Schiul te incarca de energie pozitiva “

Pentru Catalina Stan, CEO la BDR Associates, schiul reprezinta descoperirea recenta a unei pasiuni si invingerea sentimentului de teama cu privire la practicarea acestui sport de iarna. In acelasi timp, marturiseste ca a fost atrasa de frumusetea neasemuita a peisajului in care te misti, lumea plina de culoare a celor de pe partie, starea de bine si sentimentul de deplina libertate pe care il traiesti.

“Sunt inca la inceput dar foarte bucuroasa ca mi-am invins emotiile si teama ca nu voi fi in stare niciodata sa practic acest sport”.

Chiar daca nu a avut pana acum concedii dedicate acestui sport, pasiunea pentru schi si-a descoperit-o pe durata unei vacante de zece zile in sudul Frantei, un spatiu cu adevarat de legenda, aflat intre Pirinei, Andora si Mediterana.

“Am schiat in premiera la Camurac, o statiune mica, frecventata mai mult de localnici, dar m-am avantat si la Monts d'Olmes, cea mai cunoscuta statiune din regiune, care aduna in fiecare an la un loc, multi englezi, spanioli si belgieni”, adauga Catalina Stan.

Intentioneaza sa-si dezvolte aceasta pasiune deoarece o elibereaza de griji si de stresul fiecarei zile.

“Schiul te insenineaza si te incarca de energie pozitiva; te ajuta sa-ti regasesti bucuria de a trai si iti confera un tonus sanatos”.

Ramane insa cu regretul ca starea aceasta de bine nu rezista prea mult presiunii Bucurestiului astfel ca, dupa cateva zile, te integrezi din nou in cotidian.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri